МИ ЛЮБИМО РІДНЕ МІСТО

Значна увага у нашому закладі освіти приділяється краєзнавчий роботі як одного з напрямів національно-патріотичного виховання. Діти активно приймають участь у всіх краєзнавчих заходах, доповнюючи їх своїми знаннями, одержаними на уроках історії, географії і природознавства.

 

local history 6

А натомість у шкільному бібліотечно-інформаційному центрі одержують нову додаткову інформацію з історії виникнення економічного, культурного та духовного життя рідного краю з унікальних краєзнавчих видань - «История Херсона. ХVІІІ век. «Благополучный град Херсон» Ч.І та «История Херсона: иллюстрированная энциклопедия» Т. 1- 4. Ці ілюстровані енциклопедії було складено і видано з ініціативи директора нашого НВК № 51 на допомогу вивчення рідного краю. Ці краєзнавчі видання вміщують інформаційні матеріали, які підготовлено тільки на основі архівних документів. У цьому виявляється унікальність даних видань.

local history 7

Учні 6А класу під керівництвом вчителя історії Білянської Ю.М. підготували творчі проекти, які потім захищали у ШБІЦ.

local history 8

Школярі творчо підійшли до виконання проектів. Вони спочатку активно працювали у бібліотеці. А через два тижні відповідальної роботи захищали свої творчі доробки. Теми були обрані цікаві та різні. А до захисту творчих проектів віднеслися дуже серйозно. Школярі дізналися багато корисної додаткової інформації про історію рідного міста.

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica