ОКРЕМІ ПИТАННЯ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

Із встановленням карантину, з 11 по 23 січня 2021 року освітній процес буде відбуватися за дистанційною формою. При цьому, відповідно до Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОЗ України, встановлена тривалість навчальної діяльності учнів.

Згідно з вимогами Санітарного регламенту безперервна тривалість навчальної діяльності із використанням технічних засобів – телефони, комп’ютери, телевізори, ноутбуки – упродовж навчального заняття повинна бути:

  • для учнів 1 класів – не більше 10 хвилин;
  • для учнів 2-4 класів – не більше 15 хвилин;
  • для учнів 5-7 класів – не більше 20 хвилин;
  • для учнів 8-9 класів – 20-25 хвилин;
  • для учнів 10-11 класів на 1-й годині занять до 30 хвилин, на 2-й годині занять – 20 хвилин.

При парних навчальних заняттях для учнів 10-11 класів – не більше 25-30 хвилин на першому навчальному занятті та не більше 15-20 хвилин на другому.

Звертаємо Вашу увагу, що освітній процес під час дистанційного навчання відбуватиметься за окремим розкладом занять та розкладом дзвінків про що повідомлятимуть класні керівники.

При дистанційному навчанні учнів 2-3 класів навчальний матеріал та завдання для самостійного опрацювання публікуватимуться на блогам вчителів, для батьків за потребою – консультації вчителя через платформу ZOOM. Учні 4-11 класів працюють на платформі G Suite for Education (Google class), та через платформу ZOOM.

З питаннями побажаннями щодо організації дистанційного навчання просимо звертатися за телефоном 29-09-35 (приймальня директора) або на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica