ЕКОЛОГІЯ ТА ЇЇ ПРАВИЛА

26 квітня вся наша країна згадувала події 35-річної давності з дня Чорнобильської аварії, яка стала страшним попередженням людству. Одним з численних уроків Чорнобиля полягає в тому, щоб не допустити більше такої екологічної катастрофи з трагічними наслідками для населення і навколишнього середовища.

Саме про це, а також про екологічні проблеми людства було проведено захід у шкільному бібліотечно-інформаційному центрі.

Спеціаліст відділу Інтернет-послуг Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки Абрамов І. М. провів зустріч з учнями 2А, 2Б, 2В, 3В класів, яка була спрямована на те, щоб діти мали уявлення про стан навколишнього середовища, звертали увагу на екологічні проблеми, не були байдужими та берегли природу, були відповідальними за свої вчинки. Бо як збережемо ми природу нашої планети Земля – нашого спільного дому, а значить наше майбутнє життя, залежить від кожного з нас.

Діти активно брали участь у інтерактивній грі: «Зооленд: екологія та її правила», під час якої закріпили свої знання про довкілля, у якому живуть люди, тварини й рослини. Тож треба кожного дня турбуватися про долю довкілля, адже воно — джерело життя, тепла, добра і краси.

05

06

07

08

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica