ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗЕМЛІ

У Всесвітній день Землі люди різних країн проводять різноманітні акції, які заохочують людей бути бережливими та уважними до навколишнього середовища на нашій планеті.

 000

У шкільному бібліотечно-інформаційному центрі було організовано тематичну полицю «Живої природи душа промовляє» та проводились інформхвилинки для учнів «Світ природи – світ чудовий».

Святкування Всесвітнього дня Землі було продовжено масовими пізнавальними заходами, які було підготовлено та проведено для учнів 3А, 3Б, 4А, 4Б, 4В класів бібліотекарем Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, завідувачкою сектором документів іноземними мовами Гавриловою Л.А. Вона провела для дітей інтерактивну екологічну гру «Академія таємниць природи».

001

Бібліотекар разом з учнями обговорювали екологічні проблеми. А щоб покращити екологічний стан планети сьогодні, кожен має внести свій маленький вклад у справу захисту та відновлення довкілля: посадити дерево, піклуватися про птахів і тварин, сортувати сміття. А як саме сортувати сміття показала бібліотекар під час гри. Діти з великим задоволенням та інтересом розкладали «сміття» в сміттєві баки.

002

003

004

Любов до природи, турбота про неї роблять нас добрішими. І ще: природа завжди дарує нам радість відкриття. Тільки той живе цікаво, хто кожен день дізнається про щось нове, невідоме. А у природі багато загадок – тільки розгадуй!
Тож завітайте до нашої бібліотеки, в якій є багато книжок для усіх, хто хоче пізнати й зрозуміти живу природу, навчитися науково та практично мислити і досліджувати світ, що нас оточує, берегти багатство природи!

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica