ЧИТАЙ ТА СВІТ ПІЗНАВАЙ

Шановні читачі!

До нашого інформаційно-бібліотечного центру надійшли книги серії «Шкільна бібліотека».

Посібники у захопливій формі містять додатковий пізнавальний матеріал до уроків з природознавства й географії, біології й зоології, математики і фізики, історії давніх часів, періоду середніх віків людства та історії України.

 

Зміст посібників та ілюстративного матеріалу сприятимуть поглибленню знань, набутих у школі.

Кожна тема містить запитання, відповідаючи на які можна розвинути своє мислення, навчитися аналізувати прочитане.

books 1

Для відповідей на всі запитання читачам запропоновані описи численних досліджень та експериментів. А також детально подано інструкції для виконання особистих експериментів у домашніх умовах.

Тексти посібників співвідносяться з темами чинних навчальних програм та стануть у пригоді здобувачам і здобувачкам загальної середньої освіти під час опанування відповідних тем.

Вчителям посібники стануть також в нагоді для урізноманітнення навчального процесу, для підготовки до предметних тижнів, конкурсів тощо.
Художні твори, які вміщено у посібниках-хрестоматіях, також відповідають навчальним програмам з української та зарубіжної літератур. Тексти подано повністю, а деякі - скорочено. Крім того, за QR-кодами, які даються на сторінках посібника, можна знайти посилання на відео, у якому сучасний письменник більше розповість про себе та твір. Такі засоби подачі інформації роблять посібники оригінальними та інтерактивними.

Пропоновані посібники ви завжди можете взяти для прочитання у нашому шкільному інформаційно-бібліотечному центрі.

books 2

Читайте, досліджуйте, вивчайте і пам’ятайте, що Ваше майбутнє залежить від читання і здобутих знань!

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica