І ЗНОВУ ПЕРЕМОГА!

Вже протягом п'яти років наш навчальний заклад бере участь у обласному інтелектуальному турнірі «Ігри патріотів Херсонщини». І кожен рік учні нашого навчального закладу одержують перемогу у цьому цікавому конкурсі, показуючи відмінні результати у якості юних краєзнавців. І цього року у нас знову переможець!

 У зв’язку з карантинними обмеженнями, встановленими в закладах загальної середньої освіти міста, звичний формат змагань було змінено, а саме: із очних тестових змагань - на заочний творчий конкурс. Районні журі турніру уважно ознайомились із виконаними учасниками завданнями та визначили, чиї творчі роботи виявились найбільш яскравими, переконливими, ґрунтовними.

За підсумками журі ІІ туру інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини» серед школярів середньої групи (6 - 7 кл.) переможцем стала учениця 7-Б класу нашої школи Скрипка Катерина, яка зайняла І місце.

А вже у Всеукраїнський день бібліотек у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відбувся обласний дитячий фестиваль «Ігри патріотів Херсонщини» – як підсумкова акція V обласного інтелектуального турніру.

patriot games 2020

Цьогорічний турнір теж мав свої особливості – адже змагання юних патріотів на краще знання свого рідного краю, його історії та культурних здобутків уперше відбувалось у очно - заочному форматі у зв'язку з обмеженням на проведення багатолюдних заходів. Насичена фестивальна онлайн - програма очікувала цього дня фіналістів обласного етапу.

Але з особливим нетерпінням учасники турніру очікували результатів роботи авторитетного журі, адже саме вони вирішували, хто із 91 фіналіста здобуде звання найкращого знавця рідного краю.

Учениця нашої школи Скрипка Катерина одержала Диплом ІІ ступеня, а також її було нагороджено пам’ятними подарунками. 

Переможницю турніру радо привітали у бібліотечно-інформаційному центрі однокласники Катерини та порадувались її успіхам.
Тож бажаємо нашій переможниці і надалі одержувати блискучі перемоги в різних читацьких та краєзнавчих конкурсах!

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica