ЕНЦИКЛОПЕДІЇ ТА ДОВІДНИКИ – У НАВЧАННІ ПОМІЧНИКИ

У бібліотечно-інформаційному центрі було проведено 3 спільних уроки з природознавства з учнями 5-А, 5-Б, 5-В класів та вчителем Синяковою Т.В. з теми «Енциклопедії та довідники – у навчанні помічники».

 

Природа, яка оточує нас, дуже різноманітна. І тому, природничо-наукові знання дуже важливі для людини. Людина завдячує природі за все необхідне для її життя.
А поповнити свої знання про науки, які вивчають природничі явища, учні нашого навчального закладу можуть у шкільній бібліотеці.

enciklopedii 1

Школярів було ознайомлено з різноманітними довідковими виданнями з питань природознавства, які є у великій кількості у бібліотечному фонді. Вони вчилися користуватися та швидко знаходити необхідну інформацію в енциклопедіях та довідниках, а також активно використовувати Інтернет-ресурси з метою більш якісної підготовки до уроків.

Сподіваємося, що проведений масовий захід стане імпульсом та основою для пробудження цікавості до навколишнього світу, подальшого здобуття знань і неоціненною допомогою в навчанні, а також надасть можливість відчути себе природодослідниками.

enciklopedii 2

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica