ПРОВОДИМО ЧАС ІЗ КОРИСТЮ!

Сьогодні, коли школи закриті на карантин, діти змушені цілими днями залишатися вдома. У житті дитини важливу роль відіграє взаємодія з однолітками – школа, ігри у дворі, дні народження друзів тощо. Але під час карантину батьки повинні тримати їх в ізоляції – заради їх же здоров'я. Як же розважити дитину в ситуації, коли ви не можете допомогти їй гуляти на вулиці і спілкуватися з друзями?

Ми повинні  пояснити дітям про те, як важлива необхідність залишатися вдома і як розважити їх, поки вони знаходяться на карантині.

Перш за все, вам необхідно переконати дитину в тому, що поруч з нею завжди буде хтось, хто подбає про неї і знайде їй цікаве заняття.

Тож і парламент «Планета 51» не залишився байдужим і пропонує цікаві заняття, якими можна займатися вдома.

news 20200401 1

Допомога батькам по господарстві - це не тільки цікаво, але й корисно, ви самі зможете вдосконалити свою оселю, подвір'я, внести свої ідеї, корективи, за що батьки вам будуть вдячні, та й ви будете задоволені своєю роботою, яку провели з користю та цікавістю.

news 20200401 2

Пограти з братиком чи сестричкою інтелектуально-розважальними іграми також буде приємно і корисно. 

news 20200401 3

news 20200401 4

Творчість – це головна самореалізація дитини: малюйте, витинайте, вишивайте, робіть поробки з різних підручних матеріалів, вдосконалюйте свої навики.

news 20200401 5

Книга – джерело знань! Прочитайте книги, про які давно мріяли.

Парламент «Планета 51»

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica