КАРАНТИН: ДРУГИЙ ТИЖДЕНЬ

Шановні батьки, учні, колеги!

Добіг кінця другий тиждень карантину, протягом якого ми проводили карантинні заходи, виконували організаційно-педагогічну роботу, організовували дистанційне навчання на удаленому режимі. Так незвично для всіх закінчилася третя чверть. Попереду – весняні канікули, що проводяться відповідно до затвердженої структури навчального року.

Урядом прийнято рішення про продовження загальнонаціонального карантину до 24 квітня, посилюються протиепідемічні заходи.

Адміністрація просить усіх дотримуватися заходів безпеки, прислуховуватися рекомендацій медичних працівників, щоб убезпечити себе, рідних та знайомих від зараження коронавірусом.

Шановні батьки!

У цей час важко усім, але ми повинні залишатися людьми, не панікувати, терпіміше підходити один до одного. Вчителі, які вчать Ваших дітей, не заслуговують на образи та хамство, що дозволяють собі окремі батьки. Вчителі – це мій колектив, і усю відповідальність за їхні дії несу я. Звертайтеся до мене із пропозиціями, побажаннями, але не ображайте вчителів. Вчителі продовжать надавати навчальний матеріал на блогах, консультувати учнів. Прошу Вас контролювати виконання домашнього завдання нашими дітьми.

Шановні учні!

Отримуйте знання і у цей незвичний для нас спосіб – дистанційно. Вчителі завжди проконсультують Вас, використовуючи електронні адреси.

Шановні колеги!

З понеділка опановуємо інформаційно-комунікаційні технології, готуємось до продовження роботи в дистанційному режимі.
Пам’ятайте, епоха Середньовіччя зміниться епохою Відродження. Темні часи минають, взаємоповага та людяність залишаться з нами.

Всім здоров’я, побажання скорішого весняного тепла і позитиву.

З повагою, директор Павло Осьмінін

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica