КАРАНТИН: ПЕРШИЙ ТИЖДЕНЬ

Минає перший тиждень оголошеного у нашій країні карантину з метою недопущення поширення випадків COVID-19. Відповідно до рекомендацій медичних працівників у НВК проводилися протиепідемічні заходи: обробка антисептиками та дезінфекція з використанням дезінфікуючих засобів приміщень та рекреацій, санітарних кімнат, провітрювання приміщень.

Враховуючи, що педагогічні працівники мають власні блоги, була організована публікація навчального матеріалу, запроваджені елементи дистанційного навчання для учнів 1-11 класів. Учні мають можливість опановувати матеріал на освітніх платформах освітніх груп, що надали безоплатний доступ до власних ресурсів. Вчителі переведені на гнучкий графік роботи, що дозволяє їм виконувати свою роботу вдома. Організація роботи вчителів із блогами на постійному щоденному контролі директора НВК та заступників директора. У разі виникнення питань у батьків, учнів щодо якості організації вчителями дистанційного навчання, просимо звертатися на електронну пошту закладу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

1582804050 588 sm

Шановні батьки та наші учні! Колеги!

Просимо Вас на час карантину дотримуватися правил самоізоляції, особистої гігієни, не панікувати та залишатися людьми. Пригадаємо, що колись мудрець Соломон казав: «І це мине». Через час хвороба мине, а ми повинні з гідністю вийти із цієї епідемії.
Бережемо себе та один одного.
Будьте здорові.

Адміністрація НВК № 51

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica