ПРОГРАМА МАЛИХ СТИПЕНДІЙ З ВИВЧЕННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Стартує конкурс з участі у Програмі малих стипендій з вивчення англійської мови Посольства США  в Україні «English Access Microscholarship Program» (скорочено - Access). До участі у програмі Access запрошуються учні та учениці навчальних закладів міста Херсон, віком 13-15 років, які хотіли б покращити рівень володіння англійської мови. 

Програма Access проводиться за підтримки Посольства США в Україні, фінансується Державним департаментом США, і впроваджується українською громадською організацією «Український Центр Громадянських Ініціатив «Світло» (ГО «УЦГІ «Світло») у співпраці з українськими громадськими організаціями у регіонах її проведення.

Програма Access надає можливість учням з малозабезпечених і соціально вразливих родин, які не знають англійської мови або мають мінімальні знання з неї, безкоштовно поглибити свої знання англійської мови, більше дізнатись про Сполучені Штати Америки, їх культуру і цінності, розвинути лідерські навички і взяти активну участь у розвитку України.
Особливо заохочується до участі у програмі діти учасників антитерористичної операції, які загинули чи отримали поранення під час бойових дій у зоні АТО, молодь-переселенці з зон проведення АТО, діти з особливими потребами здоров’я. До групи, яка набирається у Херсоні, буде запрошено 20 учнів.  Навчання розпочнеться у наприкінці лютого 2020, після формування групи. 

Заняття проводитимуться досвідченими викладачами англійської мови в центрі міста.

МІНІМАЛЬНИЙ ВІК ДЛЯ УЧАСТІ: 13 років

ТРИВАЛІСТЬ ПРОГРАМИ: з лютого 2020 р. до липня 2021 р.

ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА: програма Access компенсує вартість позашкільного навчання учнів, підручників, а також витрат, пов’язаних з навчанням на базі дитячих літніх таборів.

КАНДИДАТИ НА УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ ACCESS ПОВИННІ НАДАТИ:

  1. Посвідчення особи або свідоцтво про народження (копію).
  2. Табель або атестат навчального закладу з оцінками за останній навчальний рік (копію).
    Загальний середній бал успішності з усіх предметів повинен бути не меншим, ніж 8 з 12.
  3. Документ, що підтверджує фінансовий стан дитини або її сім’ї (копію).
    Таким документом може бути, наприклад, довідка малозабезпеченої особи/сім’ї; або акт обстеження матеріальних умов, завірений представниками органів соціального захисту або навчального закладу; або посвідчення особи/сім’ї, яка перебуває у інших складних матеріальних обставинах, наприклад, внутрішньо переміщеної особи, учасника АТО, про інвалідність дитини, багатодітної чи неповної сім’ї, або документ про призначення матеріальної допомоги чи субсидії в зв’язку із складним матеріальним станом, тощо.
  4. 2 фотографії розміром 3х4 см.
  5. Коротке резюме (перелік досягнень і навичок кандидата на участь у програмі, чому кандидат бажає взяти участь у програмі) – не обов’язково англійською мовою.
  6. Рекомендаційні листи від навчального закладу, у якому навчається кандидат, і вчителя англійської мови (якщо кандидат вивчає цей предмет у своєму навчальному закладі).
    Кандидати на участь у програмі повинні продемонструвати принаймні базовий рівень англійської мови.  Також до уваги братимуться рівень мотивації, відвідування занять та дисциплінованість.

Зазначені документи (сканкопії) потрібно надіслати на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Тема листа: Access_Херсон.

Останній день прийому документів: 29 Лютого 2020 р.

Після 29.02.2020 р. з кандидатами на участь будуть проведені співбесіди.

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica