«КРИШТАЛЕВІ НОТКИ»

13 грудня на базі ЗЗСО № 54 відбувся районний етап Міського конкурсу виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки», де наш заклад представляли: Калініна Юлія (9-А клас) з піснею «Повертайся живим», Піпія Єва (учениця 101 групи) з піснею «Цілую твої вуста», Спільна Валерія (учениця 101 групи) з піснею «Hallelujah».

Дівчата виступили дуже професійно, наша команда талантів була в трійці найсильніших. Отож перемога отримала своїх конкурсантів: Калініна Юлія нагороджена дипломом ІІ ступеня за перемогу в районному етапі Міського конкурсу виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки».

crystal notes 1

Піпія Єва отримала диплом І ступеня за перемогу в районному етапі Міського конкурсу виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки».

crystal notes 2

Спільна Валерія отримала диплом І ступеня за перемогу в районному етапі Міського конкурсу виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки».

Всіх дівчат ми щиро вітаємо з перемогою всім закладом і бажаємо тільки перемоги, а вона їм знадобиться, тому що в лютому 2020 року на них чекає міський конкурс виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки»!

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica