ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

05 грудня 2019 року  відбулася II сесія XIV скликання Міського учнівського парламенту на базі Палацу дитячої та юнацької творчості, де підбивали підсумки роботи МУП, звітували комісії про роботу упродовж I півріччя начального року.

У роботі сесії активну участь приймали президент учнівського самоврядування Проценко Єлизавета та прем’єр міністр шкільного парламенту «Планета 51» Махіня Ніка.

local government day 04

Визначили, що найбільш ефективною і змістовною була діяльність комісії з питань екології та формування здорового способу життя.

Завітав на сесію начальник управління освіти Херсонської міської ради - Ніконов Юрій Миколайович, щоб привітати всіх учасників МУП та побажати плідної роботи в 2020 році.

Запрошеним гостем на сесії була заступник начальника міжрегіонального управління національної державної служби Херсонської, Миколаївської та Одеської областях – Янас Оксана Миколаївна, яка і нагороджувала учасників.

local government day 05

Оголошували результати  міського екологічного конкурсу «Чиста ріка. Чисте місто. Чисте подвір'я», де грамоту за активну участь отримала член комісії з питань екології та формування здорового способу життя, учениця 8-А класу Якименко Світлана.

local government day 06

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica