ДЕНЬ НАУКИ У ДОШКІЛЬНЯТ

Напередодні Нобелівських днів, днів, коли у Стокгольмі – столиці Швеції – відбудеться вручення премії видатного винахідника, учні Херсонського НВК № 51 провели День науки для вихованців закладу дошкільної освіти № 22.

Викладачі хімії Ляшенко С.І., фізики Сидоренко Д.С. та учні ІІ курсу колегіуму Гутнік Роман, Панасовська Орина, Гудзь Ангеліна продемонстрували дітям як відбуваються хімічні процеси та фізичні явища. Старшокласники, наче чарівники, розфарбовували рідину у різні кольори, наповнювали гумову кульку та представляли силу тяжіння, наочно продемонстрували, як працює справжній вулкан.

science day 1

НВК № 51 та ЗДО № 22 зв’язує давня дружба: більшість випускників садка за бажанням батьків записуються до перших класів навчального закладу. Спільна діяльність двох закладів з навчання та виховання дітей, формування у них компетентностей, життєвих навиків, сприяють формуванню обізнаної особистості, яка бажає навчатися і розвиватися.
Слід відзначити обізнаність вихованців дитячого садка № 22 у явищах, що були продемонстровані – цей факт каже про кропітку роботу вихователів, методиста та директора садка з організації процесу навчання малечі.

science day 2

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica