НАВЧАЄМОСЯ БЕЗПЕЦІ З ДИТИНСТВА

Безпека наших дітей залежить від дорослих – і батьків і вчителів. Одне із завдань навчального закладу – сформувати у учнів компетентності, серед яких: соціальні і громадянські (попереджати і розв’язувати конфлікти, досягати компромісів), здорового способу життя (бажання дотримуватися здорового способу життя). Дорослі повинні надати дітям алгоритм дій у тій чи іншій ситуації.

Протягом листопада для учнів початкової школи (в 1-А – 12.11.2019 р. та 2-А – 27.11.2019 р.) було проведено майстер-класи з надання першої допомоги та безпечної поведінки з незнайомцями. Волонтери Херсонської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Сєчка Сергій та Брезицька Олена ознайомили учнів із основними правилами надання першої допомоги, надали практичні навички поведінки із незнайомцями.

Адміністрація НВК висловлює щиру подяку Голові Херсонської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Пасіці Андрію Володимировичу та фахівцям Сєчці Сергію та Брезицькій Олені за проведені майстер-класи.

Пропонуємо переглянути фотозвіти проведеного заходу.

фото звіт 1-А клас

фото звіт 2-А клас

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica