ВІДКРИТІ ДАНІ

На початку жовтня Херсонський НВК № 51 зареєстровано на порталі відкритих даних. 21 жовтня 2019 року призначено відповідальну особу Херсонського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І ступеня – спеціалізована школа ІІ ступеня – колегіум» № 51 ім. Г.О. Потьомкіна Херсонської міської ради з питань доступу до публічної інформації та оприлюднення і оновлення інформації на Єдиному державному порталі відкритих даних.

наказ

Довідкова інформація

Єдиний державний веб-портал відкритих данних, data.gov.ua – український урядовий веб-сайт, який розпочав роботу у квітні 2014 року.

Портал створено на виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» та постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2015 р. №835 «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних».

Портал призначений для забезпечення надання доступу до публічної інформації у формі відкритих даних (т. зв. «наборів даних») та передбачає доступ до інформації органів державної влади та місцевого самоврядування з можливістю її наступного вільного використання (у тому числі в комерційних цілях) за умови обов’язкового посилання на джерело отримання такої інформації.

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica