ДРУГИЙ ТИЖДЕНЬ ВІДПОЧИНКУ

Продовжуємо знайомити із відпочинком наших дітей у пришкільному таборі із денним перебуванням дітей «Таврида».

 День 6 «День захисту дітей»

До Дня захисту дітей вихователі та керівники з фізичного виховання табору підготували для вихованців активні спортивні ігри та естафети, що супроводжувалися духом змагання, емоційним «запалом», щирим дитячим сміхом.

tavryda 19 6 4

Цього дня також проводилися майстер-класи з бісероплетіння, виробів із кольорового паперу й інших підручних засобів.

tavryda 19 6 1

tavryda 19 6 5

tavryda 19 6 6

tavryda 19 6

День 7 «День навиворіт»

Непомітно швидко добігла табірна зміна до своєї середини. Діти провели день незвично: в різних черевиках, в одязі навиворіт, з кумедними зачісками. У  першій половині дня відбувалися загальнотабірні заходи, де учні змогли проявити та розвинути свої таланти, творчі здібності, спритність, винахідливість, ерудованість. Діти грали в різноманітні ігри: «Вгадай хто», «Твістер», «Вежа», «Кицькін дім».

tavryda 19 7

tavryda 19 7 1

tavryda 19 7 2

tavryda 19 7 3

День 8 «День культури та мистецтва»

4 червня на учасників загонів чекала цікава та пізнавальна екскурсія до Херсонської обласної бібліотеки імені Олеся Гончара. Кожен зал бібліотеки гостинно зустрів дітей і занурив їх у світ цікавинок і несподіванок.

tavryda 19 8

Діти мали змогу прийняти участь у різноманітних конкурсах, побували у відділі періодичної літератури, проявили ерудицію у вікторині «Крутіший за всіх» та отримали медалі.

tavryda 19 8 1

tavryda 19 8 2

У другій половині дня вихованці табору продемонстрували свої навички акторської майстерності. На сцені в актовій залі відбувся конкурс казок на новий лад.

tavryda 19 8 3

День 9 «День пізнань»

Як завжди, день розпочався зарядкою та загальною лінійкою, на якій підводили підсумки попереднього дня та планували роботу на поточний. Зарядившись хорошим настроєм та енергією, вихованці поїхали в Центр освіти молоді, де ознайомилися з відомими професіями. У результаті чого отримали масу позитивних емоцій. Кожен з учнів міг відчути себе в ролі перукаря, кулінара, дизайнера, тату-майстра.

tavryda 19 9 2

tavryda 19 9

tavryda 19 9 3

День 10 «День безпеки»

У рамках дня безпеки 6 червня вихованці табору «Таврида» відвідали пожежно-рятувальну частину Корабельного району міста Херсона. Під час екскурсії, діти залюбки спілкувалися з пожежниками та дізналися багато нового та цікавого про професію рятувальника. Працівники нагадали вихованцям про правила пожежної безпеки, правила поводження з вибухонебезпечними предметами та продемонстрували пожежне обладнання та устрій пожежної машини.

tavryda 19 10

tavryda 19 10 1

У другій половині дня до школи завітали представники Юстиції міста Херсона. Під час інтерактивного заняття вихованці згадали свої права та обов’язки. Найактивніші отримали подарунки-пам’ятки.

tavryda 19 10 2

День 11 «День розваг»

Після сніданку загони табору весело провели час на свіжому повітрі. Діти стрибали на батуті-драконі та спускалися з крутих гірок.

tavryda 19 11 1

Були проведені змагання на найспритнішого рибалку.

tavryda 19 11 2

Складним, але неймовірно захоплюючим видалося завдання спіймати літаючі, мов спритні метелики, кульки у сачок.

tavryda 19 11

Найменші вихованці ховалися та блукали дитячим лабіринтом.

tavryda 19 11 4

Виснажені, але задоволені діти повернулися на обід, після якого спали, наче янголята.

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica