ПЕРШИЙ ТИЖДЕНЬ ВІДПОЧИНКУ

Закінчилося навчання. Прийшло літо. Розпочався відпочинок у школярів.

День 1 «Знайомство»

У відчинене віконце 
Зазирнуло зранку сонце 
І лоскоче ніжно носик, 
І маленькі ніжки босі.
Сяйвом сонця все залито, 
В нас гостює справжнє літо 
Кольорове та яскраве, 
Запашне, смішне, цікаве!
Табір літечку радіє, 
Літо всіх маляток гріє, 
Щоб росли вони здорові, 
Наші сонечка чудові!

tavryda 19 1

27 травня відбулося у НВК № 51 відкриття дитячого пришкільного табору «Таврида». Цього дня школа гостинно прийняла в свої обійми дітей, які не захотіли прощатися з нею.
У цьому році в таборі «Таврида» відпочиває 84 вихованця. Учні з нетерпінням чекали його відкриття. Саме в пришкільному таборі на школярів чекають: спортивні змагання, творчі конкурси, екскурсії. Перший день пройшов весело, цікаво та змістовно. Учні ознайомилися із планом роботи табору, інструктажем з правил техніки безпеки в ньому та поза його межами; розучували девізи та малювали емблеми табору та загонів, відпочивали на свіжому повітрі.

День 2 «Здоров’я та спорт»

Другий день пришкільного табору «Таврида» видався не менш активним і цікавим. Цього дня вихованці табору відпочивали в Гідропарку.

tavryda 19 2 1

Під наглядом вихователів та інструктора з плавання вони приймали сонячні ванни. Згодом загони взяли участь у «Веселих стартах».

tavryda 19 2

Після обіду вихователі на чолі з керівником туристичного гуртка Зажерилом Р.Л. на свіжому повітрі організували для вихованців табору туристичний квест. Для дітей було підготовлено смугу перешкод, яка складалась із 8 станцій.

tavryda 19 2 2

День 3 «Творчість»

Цього дня спеціально для вихованців табору «Таврида» було розроблено пригоди з запахом карамелі та ванілі до Львівської майстерні карамелі. Наша пригода розпочинається з екскурсії, де діти дізналися багато чого цікавого з історії карамелі, навчилися відрізняти карамельні вироби. А закінчилася наша подорож справжнім шоу – майстер-класом з виготовлення цукерок.

tavryda 19 3

tavryda 19 3 1

А після повернення до школу їх чекав ще один сюрприз – ігрове, інтелектуальне шоу «Ерудит», де команди дітей змагалися у спритності, інтелекті та гуморі.

tavryda 19 3 2

День 4 «Розваги»

30 травня – четвертий день пришкільного табору, який був справді казковим і феєричним, адже діти витрачали заощаджену енергію. Цього дня табір вирушив до кінотеатру «Ювілейний», де на дітей чекав перегляд сучасного мультфільму «Як приручити дракона – 3». Дітлахи отримали неймовірне задоволення від перегляду анімаційної стрічки на великому екрані. Незабутні враження від побаченого залишилися у малечі надовго, адже обговорення фільму продовжувалися протягом дня.

tavryda 19 4

День 5 «Пригоди»

31 травня – п’ятий день діти провели у ТРЦ «Фабрика»! Ігри, розваги, конкурси – і усе це в чудовій компанії найближчих друзів.

tavryda 19 5

Вихованці І та ІІ загонів відвідали спортивно-розважальний комплекс «Чудо-парк», де учні повеселилися на батутах, повторили правила дорожнього руху та влаштовували гонки на веломобільній зоні та інше. Учні ж ІІІ та IV зaгонів показали свої вміння як в командній, так і в індивідуальній грі в боулінг.

tavryda 19 5 2

Але сил усім вистачило й на гру «Beyblade», яка відбулася у другій половині дня.

tavryda 19 5 1

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica