ТИЖДЕНЬ ПСИХОЛОГІЇ

Кожен день тижня був тематичним та проходив під різними гаслами. Протягом трьох днів учні, вчителі, адміністрація закладу із задоволенням підтримали кольоровий флешмоб, маючи можливість кожного дня на собі випробовувати ефективність кольоротерапії.

 

psychology week 2019 1

psychology week 2019 2

psychology week 2019 3

Працювала галерея креативних ідей само презентації «Автопортрет класу», відбулася виставка дитячих робіт «Щастя – це…».
Протягом Дня психолога 23.04.2019 року, працювала «Скринька побажань», яка користувалась чималою популярністю серед учнів початкової та середньої ланки, хоча і вчителі також знаходили там натхненні слова. Досить вдало нам вдалася психологічна вправа «Дерево мрій».

psychology week 2019 4

В середу, до Дня здорових емоцій підготовлені тренери самоврядування проводили для молодших школярів психологічні вправи «Поговоримо про емоції».

psychology week 2019 5

На великій перерві проходив танцювальний флешмоб, під час якого діти добре зарядилися позитивними емоціями. А учні 7-х та 8-х класів відточували свої комунікативні навички у грі «Слідопити».
Протягом четверга (День Радості) діти шукали та знайомилися з «Пожирачем емоцій», віддаючи йому весь свій негатив. Для учнів старших класів було цікавим залишити свої емоційні посилання на «Паркані думок».

psychology week 2019 6

psychology week 2019 7

П’ятниця – День пізнання, знаменувався проведенням тренінгу для шкільного парламенту «Знайомтесь – емоції!» та в практичній частині, створенням навчального леп буку «Емоції» для учнів початкової школи.

psychology week 2019 8

Також в рамках тижня пройшов Фестиваль соціальних реклам, метою якого було привернення уваги до тих проблем, з якими найчастіше стикаються самі діти.
Різноманітні види психологічної роботи,  застосовані під час проведення Тижня психології,  дали змогу всім учасникам педагогічного процесу стати єдиним цілим та готовими до відкритого спілкування.

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica