ТВОРЧІСТЬ ВЧИТЕЛЯ

Відповідальний вчитель, який піклується про результати своєї діяльності – це ще й творча людина. Урізноманітнити освітній процес, поділитися з колегами методичними наробками – є одним з характерних рис небайдужого педагога.

З метою підвищення методичного забезпечення вчителів 1-х класів Нової української школи вчителем початкових класів Херсонського навчально-виховного комплексу № 51 ім. Г.О. Потьомкіна Херсонської міської ради Бондар Тетяною Миколаївною, спеціалістом вищої категорії, вчителем-методистом, була розроблена система уроків з математики (за підручником С. О. Скворцової, О. В. Онопрієнко). Конспекти уроків (І семестр) були видані у видавництві «Основа» (м. Харків) у серії «Мій конспект».  Друга частина (ІІ семестр) готується до друку.

textbook bondar

Посібник містить орієнтовне календарно-тематичне планування та розробки уроків математики у 1-му класі Нової української школи, складені відповідно до вимог нового Державного стандарту початкової освіти (2018 р.) за Типовою освітньою програмою авторського колективу під керівництвом О. Я. Савченко. Розподіл годин і тематика уроків відповідають змісту підручника С. О. Скворцової, О. В. Онопрієнко (Математика: підручник для 1 класу закладу загальної середньої освіти. - Х.: Вид-во «Ранок», 2018 р.). Конспекти уроків, різноманітних за формою проведення, побудовано з урахуванням основних положень Концепції «Нова українська школа», на засадах компетентнісного, діяльнісного підходів, з використанням елементів інтеграції, інноваційних та здоров’язбережувальних технологій, інтерактивних методів та прийомів навчання, сучасного обладнання як складової нового освітнього середовища.

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica