«ЩО ПОШТАРИК НАМ ПРИНІС?»

У шкільному бібліотечно-інформаційному центрі було проведено сучасні бібліотечні медіа уроки з популяризації періодичних видань та їх активного використання для навчання і дозвілля.

Бібліотечні уроки було проведено для учнів 1А і 1В класів – «Що Поштарик нам приніс», для учнів 3Б, 3В і 4В класів – «Щоб діти багато знали, є газети і журнали».

travel 3

Спочатку діти ознайомились із загальними поняттями «періодика» та «періодичні видання», дістали уявлення про друковані періодичні видання (газети і журнали) та їх он лайн видання.
Дітям було продемонстровано можливості пошуку інформації та одержання необхідних знань із періодичних видань, які є у бібліотеці. Було практично показано, у якому періодичному виданні можна дізнатися про цікаву для них тему.
А потім діти самостійно знайомились із різними дитячими газетами і журналами, які є у шкільній бібліотеці та зацікавлено читали їх. На сторінках газет і журналів вони знайшли багато чарівних та дивовижних історій з усього світу. Особливо їм сподобалися захоплюючі історії про птиць і тварин. А потім всі разом розгадували веселі загадки.
Бібліотечні заняття пройшли змістовно та цікаво. Діти знайшли багато корисної інформації для свого саморозвитку та весело відпочили.

travel 6

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica