«ПОСИЛКА УСПІХУ» ВІД KLITSCHKO FOUNDATION

У листопаді 2018 року вихованці туристичної секції Херсонського навчально-виховного комплексу № 51 ім. Г.О. Потьомкіна Херсонської міської ради, під керівництвом вчителя фізичної культури Зажерило Романа Леонідовича, брали участь у конкурсі серед загальноосвітніх та спортивних шкіл на отримання нового спортивного інвентарю.

Конкурс започаткований Klitschko Foundation – благодійною організацією «Благодійний фонд братів Кличко», яка має на меті повернути любов до спорту та інтерес до занять фізичною культурою, сприяти зміцненню здоров’я дітей шляхом збільшення спортивного інвентарю, допомагати активним і вмотивованим дітям займатись спортом, допомогати небайдужим тренерам розвивати та пропагувати свої види спорту.
Щоб отримати «Посилку успіху» від Klitschko Foundation, до участі у конкурсі могли долучитися школярі, їхні батьки та тренери. Варто лише було зняти відео про те, як тренується твоя секція та розказати про свої тренування
Разом із тренером учні навчального закладу підготували відеоролик, який за декілька днів набрав більше 1700 переглядів та був обраний командою фонду до списку переможців.
На початку лютого Посилка успіху із новим спортивним інвентарем дісталися до НВК. Вкотре учні закладу могли переконатися – мрії збуваються, який в них вірити та здійснювати кроки до їхнього наближення.

sending success win

 

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica