ОБМІН ДОСВІДОМ РОБОТИ

Шкільний бібліотечно-інформаційний центр 9 листопада 2018 року приймав шкільних бібліотекарів навчальних закладів м. Херсона та Херсонської області – слухачів курсів підвищення кваліфікації КВНЗ «Херсонської академії неперервної освіти».

На базі Лабораторії перспективного досвіду з організації фондів шкільних бібліотек, яка функціонує у НВК № 51 з 2007 року, систематично проводяться методичні заходи для фахівців.
Тож і цього разу завідуючою шкільною бібліотекою Ревуцькою Н.І. було продемонстровано слухачам презентацію про шлях створення і розвиток бібліотечно-інформаційного центру у НВК № 51, про інноваційні форми роботи бібліотечного центру та використання ІКТ, створення та функціонування «Шкільної електронної бібліотеки» для використання учнівським та педагогічним колективами навчального закладу.
А потім було проведено консультацію з питань обліку та збереження бібліотечного фонду – «Організація фондів шкільної бібліотеки: нормативно-інструктивні вимоги». Особливу увагу було приділено питанням обліку, використанню та збереженню фонду підручників. На всі запити шкільних бібліотекарів було надано професійну відповідь з практичним показом ведення облікової документації.
Бібліотекарі навчальних закладів на чолі з Колесник Іриною Миколаївною – куратором курсів підвищення кваліфікації шкільних бібліотекарів КВНЗ «Херсонської академії неперервної освіти» були задоволені заходом та побажали творчої наснаги та цікавих знахідок для удосконалення роботи бібліотечно-інформаційного центру.

IMG 20181109 112336

IMG 20181109 112437

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica