МОРСЬКЕ БАГАТОБОРСТВО

marine competition 4«Тільки вперед, до перемоги!» з таким гаслом стартувала команда НВК №51 «Морські коти», яка  23 жовтня  на базі Херсонської державної морської академії, брала участь у міських змаганнях з морського багатоборства в кращих традиціях флоту, в дусі поваги, мужності, доблесті та героїзму моряків всіх поколінь.

У відбірковому турі команда НВК №51 «Морські коти» у складі п’яти учасників: Цуркан Сергій - учень 5-А класу, Бєлозор Олександра – учениця 6-А класу, Шуст Вікторія - учениця 6-А класу, Дубов Павло - учень 6-А класу, Скороход Владислав - учень 6-Б класу, зайняли загальне третє місце серед 14-ти шкіл.

 

marine competition 1

Команда «Морські коти» проявила себе як спортивні, активні, спритні, розумні учасники, за що і були нагороджені дипломами, а головний та престижний приз – це проходження до міського фіналу змагань.

marine competition 2

Диплом за зайняте друге місце в змаганні з в’язання морських вузлів серед дівчат, отримала учениця 6-А класу Шуст Вікторія, дипломом нагородили за зайняте третє місце в змаганні з в’язання морських вузлів серед хлопців учня 6-А класу Дубова Павла.

marine competition 3

Загальне третє місце отримали «Морські коти», з чим їх і вітаємо!
МОЛОДЦІ! Перемоги вам у фіналі!

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica