ТУРНІР ЛЕГЕНДАРНОЇ ІГРАШКИ БЕЙБЛЕЙД

Перший в історії закладів загальної середньої освіти та НВК №51 відбувся турнір легендарної іграшки Бейблейд, що покорила серця мільйонів дітей з усього світу. У змаганнях прийняли участь 48 учнів 1-4 класів.

У запеклій боротьбі переможцями стали Шостак Максим 3-Б, Ломоносов Єгор 4-Б, Кузнецов Борислав 4-В. У майбутньому планується проведення зимових, весняних ігор та супер-фіналу.

beyblade008

Що таке Бейблейд?

BeyBlade - це невелика збірний "дзига", яка запускається за допомогою спеціального пускового механізму і призначена вона для битв з іншими Beyblade.
Ну і, звичайно, битися Бейблейд на звичайному столі не вийде, адже іграшки просто впадуть  і битви не буде. Для цього є спеціальне поле, яке чимось нагадує глибоку миску. І називається воно Beystadium.

beyblade009

Як грати в Бейблейд?

Так, тут навіть є певні правила, хоча всі вони дуже умовні. Двоє або більше гравців запускають на спеціальне поле (Beystadium) свої бейблейды (вовчки). Перемагає в битві той, хто зможе своїм дзигою вибити бейблейд суперника з Beystadium, або зупинити бейблейд суперника. Важливо те, що якщо чийсь бейблейд зупинився – це поразка.

beyblade0010

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica