ЧИТАННЯ У ЛІТНІЙ ПЕРІОД

Учням нашого навчального закладу подобається читати книжки. У літній період вони можуть продовжити це цікаве заняття згідно Програми літніх читань «Канікули з книгою», яку підготували фахівці Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки спільно зі спеціалістами методичного кабінету при управлінні освіти Херсонської міської ради та Херсонської академії неперервної освіти з урахуванням шкільної програми і списків книг для позакласного читання.

Сподіваємося, що книги, які представлені в рекомендаційних списках для літнього читання учням 2-х–9-х класів, відкриють для вас невідомі сторінки творів про дивовижний світ пригод, збагатять вашу фантазію та уяву, розширять ваші знання про навколишній світ та природу людських взаємин.

summer read

А ознайомитись з списками літератури для літнього читання ви зможете на сайті Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки на сторінці «Програма літніх читань» у розділі «Літо-2018. Що читати?» http://www.library.kherson.ua/lw/reading-lists-2018/
Приємного вам літнього відпочинку з книгою!

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica