ФІНАЛЬНІ ЗМАГАННЯ З ТЕХНІКИ ПІШОХІДНОГО ТУРИЗМУ

26 квітня в Придніпровському парку ім. Маргелова відбулися фінальні міські змагання з техніки пішохідного туризму серед школярів міста Херсон, з метою активізації туристського руху у навчальних закладах міста. До фіналу потрапили по три кращих команд Дніпровського, Суворовського та Корабельного районів в двох вікових групах.

Всі команди показали високий рівень підготовки, та командний дух. Команда навчально-виховного комплексу №51 під керівництвом Зажерило Романа Леонідовича та Сапоги Лариси Миколаївни в середній віковій групі виборола ІІІ загальнокомандне місце. До складу команди увійшли: Ставенко Андрій (8-А), Штик Анастасі (6-Б), Климова Анна (6-А), Флідерман Ангеліна (6-А), Комова Марина (6-Б), Комов Максим (6-Б).
Також НВК №51 був представлений і в старшій віковій групі. До складу команди увійшли як досвідчені, так і юні туристи: Якубовський Олександр (201), Остапенко Ілля (9-Б), Жиленкова Анастасія (6-Б), Івахненко Влад (6-Б), Тарасенко Яна (6-А), Драч Діма (5-Б).
Вітаємо наших призерів, та бажаємо не зупинятися на досягнутому. Пам’ятайте: ніщо так не виснажує і не руйнує людину, як тривала фізична бездіяльність (Арістотель).

tpt 01

tpt 02

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica