УЧАСТЬ В ЕКОЛОГІЧНО-ОСВІТНЬОМУ ПРОЕКТІ

Одним із найважливіших питань життєзабезпечення є питання збереження екологічної рівноваги та створення умов для відновлення якості ґрунтів, збереження екологічної чистоти для майбутніх поколінь. Зменшення кількості відходів, як трагічних, так і твердих побутових та їх переробка, сприяє самоочищенню природи. І це дуже вагомий важіль екологічного виховання школярів.

Протягом останніх шести років учні та педагоги нашого навчального закладу залучають мешканців мікрорайону до участі в екологічних акціях: зборі відпрацьованих елементів живлення, сортуванні побутового сміття (скло, пластик, папір). Створено інформаційний куточок із роздільного збору побутових відходів. З метою залучення мешканців міста та батьків учнів до участі в екологічних акціях питання розглядалося на засіданні батьківських комітетів нашого закладу.
У квітні 2018 року ми вирішили приєднатися до екологічно-освітнього проекту «Компола».
Детальніше про участь у акції - https://www.youtube.com/watch?v=LhrSVU32pD0
Довідка: Проект «Компола» був започаткований київськими школярами Нікітою Шульгою та Софією-Христиною Борисюк. Після цього ідею підтримали Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак та Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. Зараз проект вже успішно реалізований в 32 навчальних закладах у різних куточках України (з сайту Міністерства освіти і науки України).

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica