ТВОРЧА СПІВПРАЦЯ З ВИШЕМ

Одним із завдань закладу загальної середньої освіти є проведення профорієнтаційних заходів, спрямованих на визначення майбутнього дитини. Допомогти дитині співставити професійні бажання та інтелектуальні можливості – задача дорослих.
У суботу, 2 грудня, в актовій залі Херсонського НВК № 51 відбулася профорієнтаційна зустріч батьків учнів випускних класів із викладачами кафедри інформатики та комп’ютерних наук Херсонського національного технічного університету.

Серед запрошених були завідувач кафедри, доктор технічних наук, професор Литвиненко Володимир Іванович, Передерій Віктор Іванович, кандидат технічних наук, доцент, Огнева Оксана Євгенівна, кандидат технічних наук.

tsv03

Батьки мали змогу ознайомитися із програмою навчання на двох спеціальностях 122 «Комп’ютерні науки» та 125 «Кібербезпека». Присутні представники вишу наголосили на тому, що навчання зорієнтовано, насамперед, на підвищення ефективності проектних рішень, їх розробці та удосконаленні в науці, техніці, на промислових та інфраструктурних об’єктах. Реалізація освітньої програми «Кібербезпека» передбачає застосування інноваційних технологій електронного навчання на власних віртуальних навчальних ресурсах.

tsv02

Наприкінці зустрічі адміністрацією НВК було висловлено бажання про продовження творчої співпраці із кафедрою інформатики та комп’ютерних наук ХНТУ.

tsv01

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica