ДЕНЬ ТРИНАДЦЯТИЙ: «DANONE» - ЯК СТВОРЮЮТЬ ЙОГУРТ

12 червня учні 2-4 загонів традиційно відправилися на відпочинок до гідропарку, а наймолодші вихованці поїхали на завод «Danone». Екскурсія проходила у декілька етапів.

Перед тим, як відвідати виробництво і побачити на власні очі, як народжується йогурт, діти прослухали цікаву лекцію про здоровий спосіб життя і переглянули фільм, в якому поетапно розкриваються секрети приготування йогурту. Після чого на них чекала дегустація різних смаків цього неперевершеного продукту.

danon 01

danon 05

Наступний крок – цікавий творчий міні-урок, в якому діти відчули себе справжніми митцями і розфарбовували заздалегідь підготовлений макет корівки.

danon 03

danon 04

І тільки тепер, озброївшись теоретичними знаннями і вдягнувши білі халати, діти вирушили у саме серце «Danone», де можна було спостерігати технологію виробництва йогурту. Безперечно, для молодшого покоління це не тільки цікавий досвід, але і корисний. Адже кожен малюк побачив і переконався, що продукти (зокрема йогурт) не відразу з'являються на полицях супермаркету, а проходять певний шлях завдяки піклуванню і праці людей.

danon 02

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica