ДЕНЬ ДВАНАДЦЯТИЙ: НАША БЕЗПЕКА

10 червня організація Червоного Хреста відвідала пришкільний табір «Таврида».  

 Волонтери ознайомили учнів із діяльністю міської організації Товариства Червоного Хреста України. Показали фільм про створення даної організації, про її засновника. Незвичним у перегляді ролику стало те, що членами бригади рятівників Червоного Хреста також є наші чотирилапі друзі ‒ собаки-рятівники.

Крім того, всіх присутніх ознайомили з масштабами благодійної допомоги, яку надає Червоний Хрест багатьом постраждалим та тим, хто опинився в складних життєвих умовах. Благодійна допомога всіх, в тому числі й учнів і працівників нашої школи, у вигляді купівлі марок Червоного Хреста, теж стала важливою частиною добрих справ.

11 red cr 1

11 red cr 2

Післяобідній час був присвячений у таборі двом заходам: «Веселі старти» та брейн-ринг «Наша безпека». У «Веселих стартах» діти змогли продемонструвати свої спортивні вміння, такі як: витривалість, влучність, швидкість, винахідливість та інші. Брейн-ринг проходив як у справжньому клубі знавців: були тут і бліцопитування, і судді, і вболівальники. Після п’яти проведених раундів були підведені підсумки. У виграші опинилися всі ‒ як учасники так і вболівальники, як діти так і дорослі. Гра показала, що українській команді знавців росте гідна зміна. Так тримати!

11 funny st 1

11 funny st 2

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica