ВИПРОБУВАННЯ – 2017

Вперше в своїй історії НВК №51 прийняв участь у Фінальних змаганнях військово-патріотичної гри «Випробування – 2017», які проходили у лісництві Ближні Карабаї Олешківського району в період з 5 по 7 травня. Фінал відбувався за двома віковими категоріями, старша (8 команд), та середня (3 команди). Для виходу у фінал команди подолали нелегкий шлях, тому пройшли лише найкращі.

vypr17 3

Три дні змагань виявилися дуже насиченими, і команда НВК відразу починає показувати високий рівень підготовки та командний дух.
Першого дня команди мали добру можливість підготуватися, а також змагалися у конкурсі розвідників – топографів. У ході конкурсу потрібно було скласти план місцевості вздовж заданого маршруту. В даному конкурсу наша команда зайняла 4 місце.

Другий день був вирішальний, тому що відбувалися відразу 4 конкурси. Все розпочалося з комплексної естафети «Штурм», яка складалася з туристської смуги перешкод з виконанням завдань на влучність. Ми зайняли – 3 місце. Потім відбувся найскладніший конкурс, це гра на місцевості «Пошук» у вигляді воєнізованого крос-походу з виконанням військових та туристських завдань. Команда школи подолала дистанцію за 1 годину 53 хвилини, та за рахунок успішного проходження завдань на контрольних пунктах, вирвала перемогу (1 місце).

vypr17 5

Далі проходив конкурс знавців військової історії, присвячений темі Другої світової війни, де ми також показали високий результат – 3 місце. І останній конкурс цього дня «Радисти аварійного зв’язку». Потрібно було встановити радіозв’язок рідною та англійською мовами. Наш здобуток – 5 загальне місце, та 2 особисте у Саутіної Анастасії.
В останній день відбулися два конкурси, які принесли для нашої команди протилежні результати. Спочатку ми зайняли 1 місце у конкурсі домедичної допомоги, а потім лише 8 місце в Школі безпеки, де потрібно було розгортати пожежні рукава та подолати зону техногенної аварії у захисних костюмах. Також протягом трьох днів змагань, проходив конкурс «Внутрішньої служби та побуту» в якому ми також здобули перемогу.

vypr17 6

Як підсумок, наша команда під керівництвом Юрчук Ольги Дмитрівни та Зажерило Романа Леонідовича, зайняли дуже високе загальне ІІІ місце. Вітаємо наших патріотів, у складі: Якубовський Олександр (101 група), Бахарєв Станіслав (9-А клас), Кротюк Кирило (201 група), Гутерман Георгій (201 група), Кременецька Анна (101 група), Замуренко Марія (101 група), Білясов Денис (201 група), Саутіна Анастасія (101 група), Соколова Анна (201 група).

vypr17 7

Для підтримки позитивної та дружньої атмосфери, на змаганнях був присутній шкільний психолог Васильчук Ольга Володимирівна. У вільний від конкурсів час, були проведені елементи тренінгової роботи, направлені на підвищення згуртованості та командоутворення.

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica