ЧИТАЦЬКИЙ ДИТЯЧИЙ КОНКУРС «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини»

«Велика книга читацьких рекордів Херсонщини» – таку назву мав конкурс у якому взяли участь учениці НВК.
Для участі у цьому конкурсі, юним читачам – учням 6-7-х класів, необхідно було лише читати книжки, а потім прийти до бібліотеки і зголоситися взяти участь у читацькому конкурсі. А щоб якнайцікавіше розповісти одноліткам про свою улюблену книгу, необхідно було зробити цікаву презентацію та скласти рейтинговий список із п’яти кращих сучасних дитячих книг, які конкурсанти вважають цікавими і рекомендують усім прочитати.

У нашому навчальному закладі виявили бажання взяти участь у конкурсі учениці 6-А класу Проценко Єлизавета та Новікова Анна. Вони підготували змістовну презентацію та заінтригували однокласників своїм виступом про героїв улюблених книжок. А презентували вони книги відомих письменників: Раздобудько І. «Арсен» та Каверіна В. «Два капітана».

read 03

Вони так захоплююче розповідали про події та вчинки головних героїв книг, що однокласники після їх виступу теж забажали розповісти про свої улюблені книжки. Вони навперебій і завзято переконували своїх однолітків, що прочитана ними книга - сама краща! Захід пройшов активно і невимушено. Діти ще раз підтвердили, що вони багато читають і обожнюють різноманітні книжки.
Ученицям 6-А класу Проценко Єлизаветі та Новіковій Анні було оголошено подяку від директора навчального закладу за участь у міському етапі Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України - 2017» – «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини».

read 04

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica