БЕРЕЖЛИВЕ ВІДНОШЕННЯ ДО ПІДРУЧНИКІВ

Рейди-перевірки збереження учнями фонду підручників систематично проводяться у нашому навчальному закладі. Ось і в кінці І семестру 2016-2017 н. р. було зроблено рейд-перевірку збереження підручників.

Завідуюча бібліотечно-інформаційним центром Ревуцька Н.І. та актив бібліотеки перевіряли використання підручників у всіх класах навчального закладу.
Результати бережливого відношення школярів до навчальної літератури з кожним роком становляться все краще!
Рейдом-перевіркою було встановлено, що учні бережливо відносяться до шкільних підручників: книги підписані, обгорнуті, вчасно зроблено ремонт. У початкових класах всі учні використовують закладки для користування навчальною літературою.
У бібліотечно-інформаційному центрі створено «Шкільну електронну бібліотеку» з базою даних електронних версій підручників для всіх класів навчального закладу. Учні активно користуються БД «Електронні підручники» як у школі, так і в домашніх умовах.
Слід констатувати, що у результаті проведеного рейду-перевірки щодо збереження шкільних підручників визначено, що учні навчального закладу відповідально і акуратно відносяться до використання навчальної літератури.
За підсумками рейду 1 місце зайняли учні 2-В, 3-А, 3-В, 4-А, 6 -А, 6-Б, 8-А, 8-Б класів.
За результатами перевірки 2 місце зайняли учні 1-А, 1-Б, 1-В, 2-А, 3-Б, 4-В, 9-А, 101 і 201 групи.
3 місце посіли учні класів, яким потрібно ще приділяти увагу бережливому відношенню до шкільних підручників - 2-Б, 4-Б, 5-А, 5-Б, 7-А, 7-Б, 8-А.
Для подальшого контролю та з метою підвищення показників збереження шкільних підручників, класні керівники одержали «Листки обліку використання навчальної літератури учнями», у яких надано дані про використання підручників протягом І семестру 2016-2017 навчального року на кожного учня класу.

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica