ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ

До Дня захисника України у Херсонському НВК №51 відбулася зустріч з громадськими діячами, учасниками АТО, волонтерами, підприємцями м. Херсона.

IMG 7879

Святковий захід «Успішна людина-сильна країна» мав на меті формування і розвиток мотивації у молоді, що спрямована на підготовку до захисту держави і служби у збройних силах України, виховання молоді в дусі військових традицій українського народу, формування патріотично зрілої особистості. Також велика увага під час розмови приділялася ролі знань, які дають можливість професійно зростати, бути успішною людиною, створювати позитивний імідж України у світі, тим самим стояти на захисті держави не тільки зі зброєю в руках, а й у плані економічному, гуманітарному, інформаційному. Серед почесних гостей школи були: заступник начальника технічно-експлуатаційної частини 11-ї бригади армійської авіації, майор, Світличний В`ячеслав Володимирович; учасник АТО, старшина, Садовніков Віталій Вікторович, нагороджений орденом «За мужність ІІІ ступеню»; начальник Херсонського зонального відділу військової служби правопорядку у ЗСУ, свідок подій в Криму 2014 р., полковник, Пацан Микола Аполлінарійович; учасник штурму та оборони Савур-Могили, сержант, Петров Олександр Вікторович. Громадські діячі: лідер громадської організації «Добродія-Херсон», співвласник групи виробничих компаній-флагманів харчової промисловості України, волонтер Гавренкова Вікторія; директор компанії 4В Кузьменко Артур; координатор громадської організації «Добродія-Херсон» Кузьменко Ірина.
Гості розповіли про свою професійну діяльність, волонтерську роботу, акції та проекти з підтримки обороноздатності України, про допомогу переселенцям зі сходу нашої держави, людям з особливими потребами.

IMG 7902

Військові поділилися спогадами про нелегкі будні своєї професії, висловили думки щодо популяризації військової справи та здорового способу життя серед молоді.
Зустріч старшокласників та громадських діячів і військових була пронизана ідеями патріотизму, відданості своєму народові, особистої відповідальності за долю країни, захист її честі і слави.

IMG 7921

Лунали вірші ті пісні про любов до рідної землі у виконанні учнів школи. Також діти задавали гостям хвилюючи їх питання про вибір професії, про здобуття декількох вищих освіт, про спортивні уподобання , про життєвий вибір військових щодо захисту кордонів і безпеки України. Хочеться сподіватися, що молоде покоління замислиться над важливими життєвими питаннями щодо вирішального вибору професії і відчує потребу зробити щось корисне для своєї країни, стане тією опорою, якої так потребує держава, адже є гарний, гідний наслідування приклад дорослих, що поєднали своє життя з долею України.

IMG 7937

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica