ІГРИ ПАТРІОТІВ ХЕРСОНЩИНИ

На виконання Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді учні НВК № 51 активно включились до підготовки для участі у обласному інтелектуальному турнірі «Ігри патріотів Херсонщини».

У І етапі обласного турніру «Ігри патріотів Херсонщини» змагалися кращі читачі – знавці і патріоти рідного краю.
Всього у І турі  взяли участь 203  учня  5-х - 9-х класів.

Фото0324

5760

У змаганнях були використані електронні версії ігор про Херсонщину, створені працівниками Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. Серія ігор сподобалась читачам усіх вікових категорій - від 5-х до 9-х класів. Адже ігрова форма проведення масових заходів допомагає дітям краще освоїти матеріал, запам’ятати багато цікавого про свій рідний край.
А щоб учні краще відповідали на запитання про історію, культуру, рослинний та тваринний світ Херсонщини у шкільному бібліотечно-інформаційному центрі було оформлено цикл тематичних полиць, які допомогли дітям якісно підготуватися до участі у І етапі обласного  турніру «Ігри патріотів Херсонщини».
Так, учні 5-А, 5-Б класів активно змагались 21.09.15  у краєзнавчій грі «Зелені дива Херсонщини» (рослинний світ рідного краю).
А  23.09.15  учням 6-Б, 7-А, 7-Б  дуже сподобалась пізнавальна гра «Лицарі Таврійського краю» (Козацька доба в історії Херсонщини).
Свої літературні знання про письменників і поетів, які жили на Херсонщині у минулому та  сучасному часі, учні 8-А, 9-А класів перевіряли  під час  інтелектуальної  гри  «Літературний круїз» теж 23.09.15 року.
Учасникам турніру дуже сподобались пізнавальні та цікаві, веселі та захоплюючі ігри. Вони викликали незабутні емоції та настроїли учнів на подальше вивчення історії, культури, флори і фауни рідного краю.
А на початку жовтня кращі краєзнавці візьмуть участь у ІІ етапі  турніру, який буде проходити у  бібліотеці для дітей.

Фото0347

Вітаємо переможців І етапу обласного  турніру «Ігри патріотів Херсонщини»:
Хабленко Дмитра (5-А),
Гудзь  Єлизавету (5-Б),
Зугрова Артема (6-Б),
Слєсареву Марію (7-А),
Мельгунову Ельвіру (8-А),
Ремньова Миколу (9-А).
Бажаємо перемоги у ІІ турі обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини»!

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica