ПЕРШІ ДОСЯГНЕННЯ ТА ПЕРЕМОГИ

У перші тижні нового навчального року представники учнівського самоврядування активно долучилися до різноманітних конкурсів та змагань, виборюючи призові місця.

«Зірниця-Котигорошко - 2015»

Команда Колегіуму №51 «Імпульс» (Меняєва О., Передерій Г., Іванова О., Казновецька Г.,  Шульц  Є., Львова А.) 16 вересня прийняла участь в конкурсі шкільних санітарних постів «Зірниця-Котигорошко - 2015» , присвяченому до Всесвітнього дня першої допомоги, організованому Комсомольською організацією Червоного Хреста.
Дівчата підготували неймовірне привітання за тематикою здорового способу життя та з перших хвилин захопили увагу глядачів, журі та інших учасників. У теоретичному конкурсі (бліц-опитування по наданню першої допомоги при різних травмах) учасниці нашої команди набрали максимальний бал. Під час практичного конкурсу дівчата показали гарні навички з накладання шини з підручного матеріалу та накладання пов’язки при пораненнях. Безперечне лідерство закріпилося за нашою командою після конкурсу по історії та діяльності Товариства Червоного Хреста та конкурсу санбюлетенів.
Молодці! Так тримати!
Вітаємо з першою перемогою!

sept2015 1

Українська школа майбутнього

17 вересня 2015 року у рамках святкування Дня міста, відбувся ІІІ міський кінофестиваль дитячого кіно «Кінокалейдоскоп». Учні НВК Ремньов Микола, Качур Олександр (9-А клас), Кустова Анастасія (101 група) презентували на показ кінофільм «Українська школа майбутнього». Фільм розповідає, яке майбутнє очікує на українську школу, як інформаційні технології можуть вплинути на освітні процеси. Під час дискусії між роботом-вчителем та учителем можна побачити плюси і мінуси інформатизації освіти. Журі високо оцінило режисерську і акторську гру вихованців НВК, фільм зайняв «ІІ місте» і в подарунок учні отримали  DVD плеер.

sept2015 2

Місячник безпеки

В рамках місячника безпеки життєдіяльності учнів, який традиційно проходить у вересні, шкільним самоврядуванням «Планета 51» було проведено виступ агітбригад для учнів молодших класів з тем: «Правила дорожнього руху», «Пожежна безпека в школі і дома». А також виставку малюнків «Безпека дорожнього руху» в якій взяли участь роботи учнів 5-11 класів. Шкільне самоврядування нагородило подяками найактивніші класи.

sept2015 3

sept2015 4

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica