ГЕРОЇЧНИМИ ДОРОГАМИ СЛАВИ

У шкільному бібліотечно-інформаційному центрі до Дня пам'яті і примирення та до Дня Перемоги над нацизмом у Європі було проведено низку масових заходів.

Було організовано інформаційну експозицію «Мужність і відвага крізь покоління» і тематичну полицю «Героїчними дорогами слави».

Завідуюча шкільним бібліотечно-інформаційним центром Ревуцька Н.І. повідомила про основні події Другої Світової війни на території України, а також розповіла про окупацію та визволення м. Херсона і участь херсонців у подіях війни. Особливий наголос було зроблено на іменах тих героїв, які визволяли наш край від німецьких нацистів і на честь яких було названо вулиці Херсона.

war roads 01

З кадрів історичної хроніки учні 2Б, 2В, 3А, 3Б, 3В, 4А, 4Б, 4В класів довідались про активну боротьбу херсонців проти німецьких нацистів, тому великою радістю для них стало визволення міста Херсона весною 1944 року.

Ми завжди будемо вдячні воїнам - визволителям за їх мужність, за свободу, за право жити у вільній країні і рідному місті. День Перемоги завжди буде одним із самих світлих свят у житті нашого народу.

war roads 02

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica