ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні запросив долучитися до спільного проведення цього дня у кожній родині, школі, місті. Загальноосвітні навчальні заклади міста Херсона приурочили до цієї дати проведення Тижня безпечного Інтернету.

Наш навчальний заклад також прийняв участь у проведенні Тижня безпечного Інтернету, який проходив під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою».
В плані проведення тижня було заплановано низку масових заходів.
Для школярів було проведено виховні години у кожному класі з переглядом відеофільмів про безпечний Інтернет з обговоренням правил користування ним, ознайомленням з небезпекою, яка може чекати школярів під час користування Інтернетом.
Діти 3-х - 5-х класів активно приймали участь у конкурсі малюнків «Мій безпечний Інтернет».
У шкільному бібліотечно-інформаційному центрі було проведено 7 сучасних бібліотечних медіа уроків для учнів 2Б, 3А, 4В, 6А, 7А, 7Б, 9Б класів з таких тем Інтернет безпеки: веб-агенція "СБІ" (Служба безпеки в Інтернеті), нетикет-чат «Пригоди у контенті ввічливості», нетикет-дартс «SOS у морі Інтернету».
Старші учні шкільного органу дитячого самоврядування також були задіяні до проблеми пропагування безпечної поведінки в Інтернет-мережі. Вони проводили інформхвилинки дітям початкової школи на тему: «Мої правила безпеки в Інтернеті», акцентуючи особливу увагу на небезпечні ситуації, які можуть чекати там на дітей.
Крім того, учнями шкільного самоврядування було створено відеофільм за результатами проведеного у школі Тижня безпечного Інтернету для участі у міському конкурсі відеороликів «Безпечний Інтернет – це наш вибір».
Проведення Тижня безпечного Інтернету у нашому навчальному закладі відіграло надзвичайно важливу роль у формуванні практичних навичок безпечної поведінки в Інтернеті в шкільному і родинному середовищі для подальшого розвитку пізнавальної активності учнів.

safe internet

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica