КОНКУРС ВОКАЛЬНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ «КРИШТАЛЕВІ НОТКИ»

30 листопада на базі Херсонського Центру Дитячої та юнацької творчості «Дивосвіт» відбувся районний етап Міського конкурсу виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки», де наш заклад представляли:

Учениця 5- Б класу Галушка Діана з піснею «Веселка».
Учениця 6-А класу Козлова Поліна з піснею «Дорога до сонця».
Учениця 8-А класу Піпія Єва з піснею «Шлях».
Учениця 8- Б класу Якоб Софія з піснею «Небо».

Дівчата виступили професійно, команда талантів була в тріійці найсильніших.

cr not 001

cr not 002

Перемогу отримали конкурсантки:
Галушка Діана нагороджена дипломом ІІ ступеня за перемогу в районному етапі Міського конкурсу виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки»
Козлова Поліна отримала диплом І ступеня за перемогу в районному етапі Міського конкурсу виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки», та проходить далі до міського туру.
Піпія Єва отримала диплом І ступеня за перемогу в районному етапі Міського конкурсу виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки», та проходить далі до міського туру.
Якоб Софія отримала диплом І ступеня за перемогу в районному етапі Міського конкурсу виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки», та проходить далі до міського туру.

Всіх дівчат ми щиро вітаємо з перемогою всім закладом і бажаємо тільки перемоги, а вона їм знадобиться, тому що в кінці січня на них чекає міський етап виконавців естрадної пісні «Кришталеві нотки»!
Ви – МОЛОДЦІ!

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica