ТИЖДЕНЬ КРАЄЗНАВЧОЇ ЛІТЕРАТУРИ

У шкільному інформаційно-бібліотечному центрі пройшов тиждень краєзнавчої літератури. Розпочався він проведенням масових заходів у шкільному бібліотечно-інформаційному центрі до святкування Дня міста.

 Учнів 6-А та 6-Б класів було запрошено на історичну експрес-подорож «Херсон – місто корабелів». Керівник гуртка позашкільної освіти «Юний судноводій» Дитячого клубу юних моряків і річників Херсонської міської ради Ревуцький О.І. розповів дітям цікаві факти з історії судно будівництва у нашому місті.

Слід відзначити роботу бібліотечно-інформаційного центру по проведенню масових заходів з теми краєзнавства.
Для школярів було підготовлено багато яскравих та пізнавальних масових заходів, таких як: краєзнавча гра-вікторина «Дивосвіт рідної природи» (для учнів 2-х – 3-х класів), краєзнавча відео гра «Зелене диво Херсонщини» (для учнів 4-х – 5-х класів), краєзнавча гра-мандрівка «Знайомтесь – Херсонщина» (для учнів 7-х класів).
Школярі завзято брали участь у всіх краєзнавчих заходах, доповнювали їх своїми знаннями, одержаними на уроках історії та природознавства. А після проведення масових заходів діти активно відвідували бібліотеку для одержання додаткової інформації з історії виникнення економічного, культурного та духовного життя рідного краю з краєзнавчого куточка, який систематично доповнюється унікальними інформаційними виданнями.

Week of Local History Literature

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica