СЛОВЕСНИКИ ДІЛИЛИСЯ ДОСВІДОМ

19 квітня 2017 р. у Херсонському навчально-виховному комплексі №51 Херсонської міської ради проведено семінар для слухачів курсів Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» та вчителів м. Херсона на тему: «Розвиток творчої активності і самостійності учнів на уроках словесності». Ініціаторами заходу стали методичний кабінет при управлінні освіти Херсонської міської ради та методичне об’єднання вчителів-словесників НВК № 51.

Семінар було розпочато з презентації досвіду роботи вчителів-словесників НВК «Використання мультимедійних технологій при викладанні гуманітарних дисциплін».
Вчителем Галкіною І.В. представлено урок літератури у 5-ому класі з використанням мультимедійних технологій. Крім того, директор НВК Осьмінін П.Ю. розповів про систему роботи щодо забезпечення функціонування блогів вчителів-словесників навчального закладу, використання матеріалів блогів при здійсненні дистанційного навчання, при підготовці до ЗНО, ДПА.
Завідуюча бібліотекою Ревуцька Н.І. розповіла про роботу інформаційно-бібліотечний центру навчального закладу.
Підсумком семінару для гостей була організована та проведена оглядова екскурсія в шкільному Музеї історії міста Херсона.

001

002 

 003

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica