ЧИТАЦЬКА АКТИВНІСТЬ

Кожного дня завідуюча шкільним бібліотечно-інформаційним центром і педагоги навчального закладу своєю діяльністю сприяють зростанню у наших дітей престижності читання як культурної цінності, інтелектуального та духовного зросту, заохочуючи учнів до систематичного читання, постійного одержання нових знань для власного успіху у майбутньому.
З метою вивчення читацької активності учнів у І семестрі 2016-2017 н.р. було проведено аналіз позакласного читання учнів 1-х - 11-х класів, який виявив зростання читацької компетентності учнів.
Так, зросла кількість відвідувань і кількість прочитаних книг, періодичних та електронних видань у І семестрі 2016-2017 н.р. у порівнянні з минулим роком. Збільшилась індивідуальна читацька активність учнів, про що свідчить кількість прочитаних книг та відвідувань у читачів, які зайняли призові місця.
Найбільшою популярністю користуються книги історичної та краєзнавчої тематики, енциклопедичні та довідкові видання з різних галузей знань, науково-пізнавальна література з тематики природничо-прикладних знань та художня література українських письменників і класиків світової літератури.
Класи – переможці навчального закладу, учні яких є найбільш активними читачами бібліотеки: 1- Б, 2-А, 2-Б, 3-А, 3-Б, 3-В, 4-Б, 4-В класи та 201 група колегіуму.

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica