ЮНІ НАУКОВЦІ

У січні 2017 року учні НВК №51 прийняли участь у І етапі (міському) Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук.

Наш навчальний заклад представляли у відділенні «Історія», секції «Історія України» Ремньов Микола, учень 101 групи колегіуму з роботою «Перша Світова війна у регіональному виміру. Південна Україна» та у відділенні «Хімія та біологія», секції «Психологія» Ковальова Катерина, учениця 101 групи колегіуму з роботою «Корекція емоційних порушень у дітей старшого дошкільного віку з використанням техніки «Мандала».

man 17

Учасники конкурсу ретельно підготувалися до захисту власних наукових напрацювань, підготували змістовну презентацію та  гідно пройшли випробування перед авторитетним журі конкурсу. Результатом науково-дослідницьких робіт Ремньова Миколи (керівник Синяков Р.О., учитель історії) та Ковальової Катерини (керівник Васильчук О.В., практичний психолог) є  дипломи ІІІ ступеня.
Ми пишаємося ними та бажаємо успіху у ІІ етапі (обласному) Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук. 

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica