ОБМІН ДОСВІДОМ

Вже майже 9 років бібліотечно-інформаційний центр НВК № 51 виконує функції Лабораторії перспективного досвіду з організації фондів шкільних бібліотек, надаючи консультації з цієї важливої теми.

Саме тому, 30 березня ШБІЦ приймала у навчальному закладі гостей – шкільних бібліотекарів з Херсону і Херсонської області, слухачів курсів підвищення кваліфікації КВНЗ «Херсонської академії неперервної освіти».
Слухачів щиро привітала Задирко С.В. – заступник директора з навчально-виховної роботи, розповівши про шлях створення бібліотечного центру у НВК № 51 та побажала шкільним бібліотекарям плідної праці.

2012 01 01 11.15

Завідуюча ШБІЦ Ревуцька Н.І. спочатку ознайомила слухачів з інноваційними формами роботи бібліотечного центру, інформаційним обслуговуванням школярів і педагогів  навчального закладу та використанням ІКТ при наданні сучасних бібліотечних послуг.
А потім провела консультацію з питань формування, обліку та збереження шкільного бібліотечного фонду. Дуже детально було розглянуто питання ведення основної бібліотечної документації згідно нормативних інструкцій. Особливу увагу було приділено обліку, використанню та збереженню фонду підручників згідно «Інструкції про порядок комплектування  та облік підручників і навчальних посібників…» (2013 р.).

У «Зошиті відгуків та пропозицій ШБІЦ НВК № 51» було засвідчено, що консультацію було надано високо професіонально. Тож і надалі будемо чекати у нашому бібліотечному центрі всіх бажаючих одержати знання з питань формування та використання фондів шкільних бібліотек.

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica