Виставка: Україна і Європейський Союз

До Дня Європи в Україні у шкільному бібліотечно-інформаційному центрі організовано виставку «Україна і Європейський Союз».  На ній представлені різноманітні матеріали з довідників, енциклопедій, науково-популярної літератури, яка розкриває суспільно-політичний, економічний та культурний  устрій країн - учасників Європейського Союзу та України, яка вже підписала Угоду про асоціацію для вступу в ЄС.

Тему  сучасного стану Європейського Союзу, участі кожної країни  у економічному  блозі  головним чином розкрито за допомогою електронних  матеріалів з Інтернету. Інформацію на виставці подано у повному обсязі, що допомогло дітям для підготовки  та відповідям на уроках з даної теми, а також  в  участі у обласному святковому  заході до Дня Європи в Україні «Я- українець, я – європеєць».
Створення економічного союзу з найвищим рівнем інтеграції економік  європейських держав (спільна зовнішня політична та економічна політика,спільний ринок послуг, матеріальних благ, капіталу і праці, спільна валюта), а також впровадження спільного громадянства є важливим для кожного українця.

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica