«Я українець, я - європеєць»

15 травня в Шуменському мікрорайоні відбулося свято «Я – українець, я - європеєць», підготовлене міською бібліотекою для юнацтва ім. Б. Лавреньова за участі НВК № 51, 11, гімназія №1, ЗОШ 55, 54. Кожний навчальний заклад презентував окрему країну Європи, демонструючи візитівку, а 5 представників від закладу брали участь у грі-подорожі «Європейський паспорт».

eu ua2

НВК № 51 презентував Україну! Були підготовлені стенди у національному стилі з творчими роботами учнів, представлені вишиті рушники, розмішена державна символіка та національно-етнографічний куточок з національним вбранням, предметами побуту української хати, що дозволило учасникам фестивалю ознайомитися з традиціями та звичаями українського народу.

eu ua3

Учениці 8-А класу Кобець Олена та Руснак Анастасія ознайомили всіх присутніх з поезією справжніх патріотів нашої землі «Тобі, земле моя», «Любіть Україну».
Панченко Вікторія довела, що українська мова наймелодійніша та посідає провідне місце у світі, привітавши всіх присутніх піснею «Весна».

eu ua4

Хореографічний ансамбль «Апельсин» під керівництвом Ольги Білозір підготував танець «Ми-українці». Ведучими святкової програми були Бондар Анастасія та Єдаменко Ігор.

eu ua1

Загалом на святі були присутні 6-8 класи навчально-виховного комплексу, які своїм зовнішнім виглядом підкреслювали, що МИ-УКРАЇНЦІ!

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica