Мультимедійні технології в Ліцеї

22 квітня 2015 р. у Ліцеї №51 Херсонської міської ради проведено семінар з іноземних мов та світової літератури для слухачів курсів Комунального вищого навчального закладу «Херсонська академія неперервної освіти» та вчителів м.Херсона на тему: «Використання мультимедійних технологій при викладанні гуманітарних дисциплін».

Семінар було розпочато з презентації освітньо-соціалізуючої моделі навчального закладу «Молодь в сучасному інформаційному просторі», метою якої є сприяння розбудові в навчальному закладі ефективної системи медіаосвіти заради забезпечення всебічної підготовки учнів до безпечної та ефективної взаємодії із сучасною системою медіа, шляхом формування у них медіакомпетентності відповідно до їхніх вікових та індивідуальних особливостей.
Вчителями-словесниками Тимощук А.М., Пелих О.О., Галкіною І.В. представлено уроки з використанням мультимедійних технологій на уроках мови та літератури, а саме: використання програмно-методичного комплексу «Репетитор», який дозволяє діагностувати знання та уміння учнів із необхідної теми (тестові завдання); використання мультимедійних презентацій, використання фрагментів відеофільмів та аудіозаписів на уроках.
Крім того, керівник методичного об’єднання гуманітарних дисциплін Тимощук А.М. розповіла про систему роботи щодо забезпечення функціонування блогів вчителів-словесників навчального закладу, використання матеріалів блогів при здійсненні дистанційного навчання, при підготовці до ЗНО, ДПА.
Завідуюча бібліотечно-інформаційного центру Ревуцька Н.І. розповіла про  роботу інформаційно-бібліотечний центру навчального закладу.
Підсумком семінару для гостей учнями навчального закладу була організована та проведена оглядова екскурсія в шкільному Музеї історії міста Херсона.

Херсонський ліцей №51 © 2014 - 2024 Всі права застережені..
зроблено photografica